Vásártér

JURTA 8 méteres, téliesített

1.100.000 Ft

A kilencvenes évek óta készítem ezeket a csodákat, kedvtelésből, szeretetből. A Kárpát-medencében addig ismeretlen volt a jurta gyártásának módja, ezért szabadidőmet rászánva szépen lassan magamtól tapasztaltam ki a készítés minden csínját. Az első darabok saját magamnak és a barátaimnak születtek. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy elsőként én készítettem eladásra is jurtákat idehaza.

Szerte a nagyvilágban sokfelé megtalálhatók a kezem alól kikerült jurták.
Általában 6 és 8 méteres átmérővel dolgozom, de egyedi elképzeléseket is megvalósítok, ha úgy érzem, hogy az biztonságosan kivitelezhető.
Az általam készített jurták praktikusak, egyszerűen, gyorsan felállíthatók, és nem utolsósorban kényelmesek.
Saját fejlesztésem a téliesítés, belső lenszínű borítással, hőszigeteléssel, hőtükrös plusz réteggel a vízhatlan ponyva alatt. Beköltözhető, víz, villany bevezethető. Manapság már inkább lakójurtákra van igény, ezért hőszigetelt ablakot is tudok beépíteni a keregébe, ennek ára ablakonként netto 70.000 Ft beépítéssel együtt. Különleges “jurtakéményt” is tudok biztosítani a jurtához, ha a megrendelő kéri, ára netto 40.000 Ft.

Igény esetén hőszigetelt alapot is építünk, amelyre telepíthető a jurta. 8 méter átmérőjű, hőszigetelt alapunk ára netto 650.000 Ft. Átlátszó, nyitható polikarbonát kupolát is tudunk készíteni a tündökre, ennek ára a 8 méteres jurta esetében netto 200.000 Ft.

További felmerülő költségek: helyszínre szállítás esetén a szállítási költség. A telepítés díja netto 50.000 Ft/nap. 

Ez a jurta 8 méter átmérőjű, ún. négyfalas jurta, ami azt jelenti, hogy a kerege (oldalfal) négy részből áll. Magassága kb. 2,90-3,00 m. A jurta váz anyaga erdei fenyő, lucfenyő, kőris, hárs.
Borítása: PVC + háromrétegű vastag szigetelés.
Kizárólag rendelésre készül.
Elkészítési határidő min. 1 hónap.
Jurta áraink ÁFA nélküli, netto árak.

További információ: https://jurtak.hu/